Ekipi i Kompanise PIRIN EXPORT ka më shumë se 32 vjet përvojë dhe ka instaluar më shumë se 2000+ sauna në vende të ndryshme.

Ne prodhojme dhe dizajnojme Sauna bazuar ne dimensionet e hapsires suaj.

Ju lutem na dergoni dimensionet aktuale, forografi te hapsires dhe numrin tuaj te kontaktit, qe ne te mund te ju dergojme oferten e saket per saunen tuaj.

Cmimi i saket bazohet nga dimensionet e hapsires suaj, paisjeve dhe kualiteti i materialeve.

Deshironi oferten!

Do te pranoni ne E-mail nga perfaqesuesja jone me oferten e detajizuar per Saunen tuaj.

Sauna mund te realizohet bazuar ne dimensionet e hapsires suaj apo bazuar ne preferencat e juaja.

Deshironi oferten!

Dafina Bytyçi është përfaqësuesja jonë për Kosovën dhe Shqipërinë, si bashkepunetore jona është e gatshme për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve dhe kërkesave tuaja në lidhje me projektin e saunës suaj.

WHATSAPP
VIBER
VIBER
Dafina Bytyqi | LinkedIn

SHIKO ME SHUME

MËSO MË SHUMË RRETH SAUNAVE DHE LLOJEVE TË NDRYSHME

MËSO MË SHUMË RRETH SAUNAVE DHE LLOJEVE TË NDRYSHME

MËSO MË SHUMË RRETH SAUNAVE DHE LLOJEVE TË NDRYSHME

MËSO MË SHUMË