Deshironi oferten!

Do te pranoni ne E-mail nga perfaqesuesja jone me oferten e detajizuar per Saunen tuaj.

Na ndihmoni të krijojmë dhe dizajnojmë zgjidhjen perfekte të saunës për shtëpinë tuaj, qendrën e bukurisë, SPA ose hotelin tuaj.

Ekipi i Kompanise PIRIN EXPORT ka më shumë se 32 vjet përvojë dhe ka instaluar më shumë se 2000+ sauna në vende të ndryshme.

NA KONTAKTONI

Sauna mund te realizohet bazuar ne dimensionet e hapsires suaj apo bazuar ne preferencat e juaja.

    Ju lutem te plotesoni informatat e kerkuara, per te na ndihmuar qe te pregadisim oferten ne lidhje me Saunen tuaj:

    Informata Kontaktuese

    Informata per Sauna
    (Lartesia standarde eshte 203cm)